Snel zoeken

Aditech neemt Aaland Uitzendbureau over

De landelijke uitzendorganisatie Aditech neemt Aaland in Zwolle over.

Aditech is een specialist in het bemiddelen van technisch personeel en wil met de overname van Aaland een stevigere positie innemen in de regio Zwolle.

Het bedrijf telt reeds 11 vestigingen in Nederland en heeft de ambitie om op de technische uitzendmarkt een flinke groei in te zetten. 'De overname van Aaland is een van de stappen die bijdraagt aan het realiseren van onze ambitieuze plannen', zegt de nieuwe eigenaar Aart Diepenhorst in een toelichting.

Aaland wordt een onderdeel van de keten én blijft een eigen identiteit houden.

De uitzendorganisatie staat vooral bekend als leverancier van werving en selectie, het invullen op middenkaderfuncties en vraagstukken op capaciteit op te lossen in de technische en administratieve sector.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Uitgelichte vacature
Recente nieuwsartikelen
17-11-2016
Verhuisbericht Heb je het al gehoord? Na 23 mooie jaren aan de Thorbeckegracht is Aaland inmiddels verhuisd naar de Willemskade 21 in Zwolle. Zoals de meesten van jullie al weten zijn wij begin dit jaar overgenomen door Aditech. Om onze krachten te bundelen en nog beter te kunnen samenwerken hebben ...
05-09-2016
De landelijke uitzendorganisatie Aditech neemt Aaland in Zwolle over. Aditech is een specialist in het bemiddelen van technisch personeel en wil met de overname van Aaland een stevigere positie innemen in de regio Zwolle. Het bedrijf telt reeds 11 vestigingen in Nederland en heeft de ambitie om op de technische ...
© Copyright 2018 AALAND
OTYS Recruiting Technology
AALAND gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.