Ik zoek personeel

Vacatures voor vaste of voor tijdelijke banen

Gaat het om een tijdelijke vacature of bent u op zoek naar een vaste medewerk(st)er? In beide gevallen kan AALAND u van dienst zijn. Als u uw vacature bij AALAND plaatst, dan kunt u er van verzekerd zijn dat deze vanuit een optimale betrokkenheid en met grote kennis van zaken zal worden behandeld. 

Een TIJDELIJKE BAAN kan voor een heel korte periode zijn, maar u kunt een uitzendkracht ook maximaal 5,5 jaar inlenen via Aaland Uitzendbureau. De uitzendkracht in dienst nemen kan zonder bijkomende kosten, nadat hij/zij minimaal 1040 uren via Aaland bij u werkzaam is geweest. 

Een vacature voor een VASTE BAAN invullen via AALAND kan ook. Na minimaal 1040 gewerkte uren kunt u zonder bijkomende kosten een dienstverband met de medewerker aangaan. U wilt de kandidaat DIRECT OP CONTRACT NEMEN? Ook dat is mogelijk. Wij informeren u graag over de condities. 

Algemene Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden voor ter beschikking stellen van uitzendkrachten, bestaande uit de Algemene Voorwaarden van de ABU, aangevuld met de Algemene Voorwaarden van Aaland. Deze zijn hier  te downloaden. 

No-cure-no-pay

AALAND werkt op basis van no-cure-no-pay. U gaat dus pas betalen, zodra wij daadwerkelijk de juiste kandidaat voor u hebben gevonden. Slagen wij er niet in om uw vacature te vervullen, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. 

ABU-lidmaatschap / NEN-certificering / VCU-certificering

AALAND is aangesloten bij de ABU. Voor de ABU-aansluiting en voor de NEN 4400-1 - certificering vindt 2 maal per jaar een screening/audit plaats door VRO Certification. Er wordt o.a. scherp gecontroleerd op de toepassing van CAO’s, de kwaliteit van de administratieve processen, de tijdige afdracht van belastingen en sociale verzekeringspremies (zie ook hieronder bij Stichting Normering Arbeid) en een degelijke bedrijfsvoering. 

Stichting Normering Arbeid

De Stichting Normering Arbeid heeft zich primair ten doel gesteld om uw risico op claims voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies te beperken en om hoge boetes voor het werken met illegale medewerkers voor u te voorkomen.  De Stichting Normering Arbeid houdt met dit doel op haar website een openbaar register bij van alle gecertificeerde ondernemingen. Dit register kunt u vrij raadplegen. 
Contact

Hoofdkantoor Aaland
Willemskade 21
8011 AD Zwolle

Telefoon 088-2348820
Email info@aaland.nl

routebeschijving spijkenisse
routebeschijving zwolle
Kamer van Koophandel 05050537

 

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 8:30 tot 17:00 uur.

Contact
Hoofdkantoor Aaland 
Willemskade 21 
8011 AD Zwolle

Telefoon 088-2348820
Email info@aaland.nl
© Copyright 2018 AALAND
OTYS Recruiting Technology
AALAND gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.